Profil Firme

EPG je preduzeće koje se bavi uvozom,ugradnjom,prodajom i garancijom sistema električnog podnog grijanja namjenjenog stambenim i poslovnim objektima.
SH Koreja je lider u industriji ekoloških i visoko efikasnih sistema grijanja i posvećen je proizvodnji visoko efikasnih grijaćih filmova i grijaćih kablova.
Kako cijena nafte kontinuirano raste , a globalno zagrijavanje sve više pogoršava, potražnja za ekološkim i visoko efikasnim sistemom grijanja je porasla više nego ikad.
SH Koreja ima jedan od najvećih proizvodnih kapaciteta u svijetu sa posvećenim tehničarima i inžinjerima.
Naš sistem grijanja je relativno novi sistem zapadnog svijeta.
Svaki proizvodni proces je ekološki siguran i automatizovan.
Ovakve precizne mogućnosti proizvode najkvalitetnije proizvode.
Električno podno grijanje potpuno je sigurno sa stanovništa eksplotacije, ne zahteva nikakvo održavanje, a u slučaju eventualnog kvara zahteva minimalne zahvate na podu, za razliku od vodenog podnog grijanja sistem je znatno jeftiniji, efikasniji i ne zahteva nikakvo održavanje.

RASKOŠ KOJU I VI ZASLUŽUJETE

Zamislite izlazite iz kade, hladno je jutro, nogom stajete na pločice zagrijane na 25˚C. Zamislite da hodate bosi po Vašem zagrijanom podu u kuhinji dok napolju pada snijeg ili Vaše dijete sjedi i igra se na kamenom podu u dnevnom boravku. Električno podno grijanje pruža mogućnost jednostavnog i konfornog sistema grijanja Vašeg doma uz pomoć najnovije tehnologije podnog grijanja.

EKONOMIJA NA STRANI PODNOG GRIJANJA

Podno grijanje je najekonomičniji vid grijanja, jer se kompletan proces odvija na veoma niskoj temperaturi. Pod se grije na temperaturi od 21 do 24ºC. Veoma velika grejna površina obezbeđuje ravnomernu raspodelu temperature od poda ka plafonu. Obzirom da su periferni krvni sudovi u nogama najudaljeniji od srca i da se noge najslabije griju, sistem podnog grijanja obezbeđuje najoptimalnije grijanje prilagođeno ljudskom organizmu.Instalacija električnog podnog grijanja ne zahteva gotovo nikakve promene u konstrukciji poda.

INSTALACIJA BRZA I JEDNOSTAVNA

Instalacija električnog podnog grijanja je brza, jednostavna i sigurna Električni provodnici su zaštićeni omotačem (plaštom) koji je uzemljen i bilo kakvo oštećenje prouzrokuje iskakanje zaštitnog elementa i prekid napajanja.Elektromagnetna zračenja su svedena na minimum i gotovo da ih nema.Električno podno grijanje izrađuje se od najkvalitetnijih materijala, bez pokretnih delova i uz tehnologiju elektronskih termostata, sistem ne zahteva nikavo održavanje tokom eksploatacije. Garancija proizvođača za ove sisteme je 10 godina, a životni vek preko 30 godina.

GRIJANJE BUDUĆNOSTI

Da li je kraj radijatora blizu? Kuće, kancelarije, zdravstvene ustanove … u prošlosti većina novih zgrada je bila zagrijana radijatorima. Decenijama to je bilo najbolje grijanje. Ali to se promenilo! Pametni sistemi podnog grejanja stavljaju radijator u proslost.

VRHUNSKE USLUGE

Savjetovanje u toku gradnje, uvoz i prodaja električnih  podnih grijača EPG, sertifikovan tim za montažu EPG Električno podno grijanje, podrška za jednostavne instalacije uradi sam, konstantno praćenje savremenih tehnologija.

ENERGETSKA EFIKASNOST

Grijanje podova uz minimalnu potrošnju, troškove ugradnje i visoku udobnost.
Naši griјaći sistemi i toplotni kablovi su proizvedeni u Koreјi naјsavremeniјim tehnikama, a svaki proizvod јe vrhunskog kvaliteta.