Grijanje staza i oluka


4.80 KM

Spriječite zamrzavanje oluka, cijevi te pojave poledice na stepeništu, stazama terasi. Osjetite ugodnost sistema grijanja prostorija. Grijaći kablovi su idealno riješenje za grijanje prostorija.

Grijaći kabal je dvodimenzionalni kabal sa čvrstom vanjskom ljuskom namijenjenom za ugradnju širokog raspona podnih konstrukcija.

Pogodan je za sve primene, obezbeđujući osnovno ili dodatno grejanje u svim prostorijama ili projektima koji su u skladu sa građevinskim propisima.

Sporije vrijeme grijanja i hlađenja ove vrste instalacija čini ga posebno prikladnim za površine koje su u stalnoj upotrebi ili za kompletne kućne projekte, a estrihe se mogu koristiti kao skladište topline, čime se učinkovitije koriste jeftinije, niske tarife energije.

Kabina za grijanje je dizajnirana za ugradnju u estrihe, i idealna je za nove građevinske projekte gdje nivo poda nije problem. Pogodan je za gotovo svaki završni pod i posebno je koristan tamo gdje se podovi (drvo, tepih, vinil) mogu mijenjati s vremena na vrijeme.